Advertisement

Απεργια Πεμπτη / Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία ... - Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Απεργια Πεμπτη / Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία ... - Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη.

Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον.

Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου
Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου from 1.bp.blogspot.com
Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας.

24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη.

Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη.

Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

αφίσα καλέσματος στην απεργία την πέμπτη 8.12.2016
αφίσα καλέσματος στην απεργία την πέμπτη 8.12.2016 from ssmthess.espivblogs.net
Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη.

Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου.

Ολεσ και ολοι στην απεργια. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ).

Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη.

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ AΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ...
24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ AΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ... from www.tastv.gr
Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου.

Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020:

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Την απεργία αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των εσηεα, εσπητ, επηεα, επηεθ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η ομοσπονδία συλλόγων υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ:

Posting Komentar

0 Komentar